Η εταιρεία

Η βιοτεχνία SoArt , Λυχρίτη Σ. & Α. Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1969 από το Δημήτριο Λυχρίτη. Έκτοτε η οικογένεια Λυχρίτη και το προσωπικό της εταιρείας λειτουργούν με γνώμονα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν το προσωπικό γούστο και τις απαιτήσεις του. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει εξαπλωθεί και στην κατασκευή επίπλων για χώρους αισθητικής – spa, ακολουθώντας τις απαιτήσεις των πελατών της. Η πραγματική καινοτομία ωστόσο έγκειται στο γεγονός ότι η εταιρεία μας πραγματοποιεί και επιδιορθώσεις στα έπιπλα του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε αλλαγή δερματινης, συντήρηση υδραυλικών πομπών και συντήρηση λουτήρων. Η εταιρείας μας μπορεί να αναλάβει ολικές ανακατασκευές του εξοπλισμού σας, χωρίς να απαιτηθεί το κλείσιμο του καταστήματός σας ούτε για μια μέρα. Λαμβάνοντας κατά νου τις δύσκολες οικονομικά εποχές που περνάμε, παρέχουμε υψηλής ποιότητος υπηρεσίες υπολογίζοντας σοβαρά τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η φιλοσοφία μας

Η διαρκής εξέλιξη και ανανέωση των προϊόντων μας, παρακολουθώντας στενά τις απαιτήσεις του χώρου και τις ανάγκες της εποχής μας. Επίσης, η συνεργασία και η αλληλεγγύη με τον πελάτη, προκειμένου να επιτευχθεί το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας

Η ανάδειξη του χώρου σας με υπευθυνότητα και απεριόριστες επιλογές. Είτε πρόκειται για καινούριο εξοπλισμό, είτε για επισκευή των ήδη υπαρχόντων επίπλων σας, εμείς σας προσφέρουμε ποικιλία και άριστη ποιότητα.

Έκθεση

Η 300 τετραγωνικών μέτρων έκθεσή μας στεγάζεται δίπλα από το βιοτεχνικό χώρο. Στην έκθεση μπορείτε να δείτε από κοντά όλα μας τα έπιπλα. Επίσης, στο χώρο μας μπορούμε να σας παρουσιάσουμε και όλες τις επιλογές σε χρώματα και σχέδια. Στο εργαστήριό μας μπορείτε να δείτε και από κοντά όλη τη δουλειά και το μεράκι των εξειδικευμένων και έμπειρων τεχνητών μας. Είμαστε μια Ελληνική Εταιρεία που ζει και αφουγκράζεται την ελληνική πραγματικότητα.

Μοντέρνα Σχέδια

Το πάντρεμα του ελληνικού με το ιταλικό design συντελλεί στη δημιουργία επίπλων καλαίσθητων και ποιοτικά ασύγκριτων.

από το 1969

Η εταιρεία SoArt ιδρύθηκε το 1969. Έκτοτε έως και σήμερα έχει σκύψει με πραγματικό ενδιαφέρον στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου κομμωτηρίου.

Εξέλιξη

Η διαρκής εξέλιξη και ανανέωση των προϊόντων μας, παρακολουθώντας στενά τις απαιτήσεις του χώρου, μαζί με την πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Έκθεση

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεσή μας και να δείτε από κοντά όλα τα έπιπλα που ταιριάζουν στον χώρο σας.

Τηλ: 210-2382734, 210-2310513
Fax: 210-2310513

Δευτέρα-Παρασκευή:
7π.μ. έως 3μ.μ.
Σαββατοκύριακα: Κλειστά

Newsletter !